Manifestacije

Manifestacije

•“ĐERDAP U PESMI I IGRI” (Juli-Avgust). Turističko-kulturno-zabavni programi u okviru kojih se organizuju poetske i književne večeri, likovne izložbe, promocije, pozorišne predstave, koncerti.

• “JORGOVAN FEST” 1. Maj – Miroč – Festival cveća i narodnih običaja. Festival se bavi očuvanjem etno baštine istočne Srbije. Učestvuju KUD-ovi, vokalni i instrumetalni solisti, sportska takmičenja u narodnom višeboju: bacanju potkovice u cilj, gađanje buzdovanom, gađanje jabuke strelom, skok iz mesta trupačke.

• “DANI DUNAVA” 29. Jun.

MEĐUNARODNI FESTIVAL DEČIJE I ZABAVNE MUZIKETIN” 14-15. Jul. Muzička manifestacija koja neguje pop muziku namenjenu deci I tinejdžerskom uzrastu po čemu je specifičan u zemlji. Festival je međunarodnog I takmičarskog karaktera.

• “POREČKI KOTLIĆ” 5. Avgust. Takmičenje u pripremanju riblje čorebe i ribljeg paprikaša na tradicionalan način.

• “DANUBE FUN FEST” 01-06. Avgust. Sportsko zabavna manifestacija koja okuplja mlade širom sveta. Festival uključuje sportska takmičenja i turnire, edukativne eskurzije, koncerte i žurke na plaži uz učešće popularnih estradnih muzičkih grupa i solista.Od takmičarskih disciplina u okviru sporta zastupljeni su: mali fudbal, odbojka na pesku, stoni tennis i basket 3 na 3. U okviru igri bez granica zastupljeni su: kros, štafeta, plivanje, orjenting i potraga za blagom.

• “EVROPA KUPIKUP ĐERDAPA U JEDRENJU” (poslednja nedelja u Avgustu). Međunarodno takmičenje u jedrenju za sve olimpijske klase I klasu Optimist. Regatu čine odredjeni broj trka koje se rasporedjuju pod anima.

                                                                      ******************************

Bilo da putujete turistički u društvu ili samostalno pa Vam treba privatnost i tišina, naše jeftine sobe će vam obezbediti najviši vid komfora, udobnosti i smeštaja. Naše sobe poseduju ormariće/lokere, stočoće i tabure koje se može po želji koristiti. Takođe na raspolaganju Vam je i naša prostrana dnevna soba u kojoj se nalazi kauč, TV, kao i kompjuter sa besplatnim internetom. U objektu je zasebna kompletno opremljena kuhinja sa trepezarijom. Na otvorenom prostoru postoji takođe opremljena kuhinja u dvorištu koja uključuje i roštilj.
Po dvorištu su razmeštene sedeće garniture koje gostima služe za odmor, druženje i opuštanje. Postoji mogućnost pranja veša i čuvanje prtljaga posle odjave iz hostela.

                                                                      *******************************

Želimo da Vaše odsedanje u našem hostelu “Trajan” bude doživljkaj koji će te rado pamtiti i koji će Vas navesti da nas preporučite iI posetite ponovo. Očekujemo Vas, Vaš hostel “Trajan” Donji Milanovac.


slike